Locale Altele
Miercuri, 1 Mai 2024
Mie, 1 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Campania caritabilă „Poveste de Crăciun” ajunge la a XIII-a ediție
Radio Transilvania Satu Mare  - Marti, 12 Decembrie 2017

Radio Transilvania şi Fundaţia Maria alături de Teatrul de Nord Satu Mare organizează a XIII-a ediţie a campaniei caritabile ,,Poveste de Crăciun’’.

400 de copii vor lua parte si în acest an la evenimentul ,,Poveste de Crăciun’’, ce are loc miercuri, 13 decembrie 2016, de la ora 11.30 la Teatrul de Nord Satu Mare. 

247 de copii ce intra în povestea noastră sunt în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Satu Mare, iar restul sunt beneficiari ai altor ONG-uri sau instituţii de asistenţă socială din oraş. 

Programul cuprinde spectacolul de teatru ,,Fabula se referă şi la tine” şi ca în fiecare an, întâlnirea cu ,,Moş Crăciun” ce în acest an a pregătit pentru ei cadouri generoase ce vor contine dulciuri, fructe, jucării și haine .

Cum de la an la an, Moșul a fost tot mai generos, le mulţumim tuturor, celor ce au contruibuit şi au pus câte un pic în darurile celor mici. Au făcut echipă cu ajutoarele moşului: S.C. GALANT LEASING SRL; Societatea Profesională deAvocatură Cosma&Horotan; ingineri topografi autorizaţi de pe lângă Oficiulde Cadastru şi angajaţii acestui oficiu,  Notar Codreanu Adina-Gherghina, PUFULŢI ALINA, Fabrica de ciocolată Muller & Prietenii SRL; Nora Munteanu,învăţătoarele Adriana Calai şi Mic Marilena de la Şcoala ,,Avram Iancu”; Grădiniţa ,,Dumbrava Minunată” cu toţi părinţii, copii, educatoarele şi directoarea, Nicoleta Gale.

Tags: poveste de craciun  campanie cartiabila  
1210 vizite
Distribuie pe